Faror och faror…

Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson talar inte sanning. Jimmie Åkesson erkände det när han kommenterade sin bedrövliga insats i BBC:s program Hard talk.

– Det är viktigt att säga sanningen och vanligtvis så säger jag sanningen, sa Åkesson.

Jimmie Åkesson kunde inte bemöta kritiken angående de fabulerade siffror som Sverigedemokraterna använder sig av när det gäller invandrare och brottslighet. Jimmie Åkesson kunde inte heller kommentera att BRÅ underkänt partiets våldtäktsrapport.

Dn 1, 2, 3
SVD 1, 2, 3

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Faror och faror…

 1. Helena skriver:

  Gör inte Jimmie Åkesson någonting rätt, tycker du? Tror du att vi som röstade på SD verkligen är fullständigt nollställda mindre vetande? Jag är en invandrarkvinna , som har tröttnat på en lekstuga i Riksdagen. När Jimmie vill debattera, svamlar de andra riksdagsmän kollektivt och när de inte har kompetens inom ämnet som skall diskuteras, då börjar de massmobba SD! Resultatet är att vi aldrig får lyssna på en vettig debatt i varken Riksdag eller i debattprogram, kanske med undantaget i går med Ekdal, där Jimmie fick sagt det han ville.
  Jimmie är en lysande debattör och en kompetent person. Jag vet att ni inte vill ge honom ett erkännande, men tids nog vänder det sig. Sluta tramsa om arbetslösa unga missnöjda pojkar. SD,s väljare är från blandade grupper.
  S har en stor del väljare från en invandrargrupp, som inte har en aning hur Sverige fungerar och som lever på bidrag.

  • Johan skriver:

   @Helena
   Nej, jag tycker inte Jimmie Åkesson gör mycket rätt. Anmärkningsvärt är att han använder sig av felaktiga fakta för en så pass kontroversiell fråga som dessutom är Sverigedemokraternas kärnfråga.
   Att du hävdar att du är invandrare och kvinna förstår jag inte vad det har med saken att göra?

 2. AIK RÅTTAN skriver:

  Helene kör israel fasoner…S har en stor del väljare från en invandrargrupp, som inte har en aning hur Sverige fungerar och som lever på bidrag.

  Ja ja ja allt är invandrarnas fel. Du bör ta och sopa efter din egen dörr först. Att påstå något sådant utan fakta är jätte naivt Helena du borde kanske gå om skolan. Kanske lär du dig bättre denna gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s