Detta måste få ett slut!

Utöver att vår folkvalda regering utryckt sig regelvidrigt i sak, enligt Wikileaks dokumenten, förstår vi efter Billströms fullkomligt idiotiska svar till Rapport, att vår regering endast kommer vänta ut stormen tills samtliga dokument är publicerade. Detta oavsett vad som kommit, eller kommer fram angående deras agerande i olika händelser eller frågor. Detta innebär att de efter detta aldrig kommer fåstå till svars för något mer någonsin.
Att endast hänvisa till att ”saker som kommit fram genom tredje part, kommenteras inte”, innebär att något som inte publicerats direkt från dem eller genom någon journalist, är att betrakta som något intet.

Detta är oerhört skrämmande att våra politiker är rädda för att hur de agerat framkommer och istället för att rakryggat stå för detta, se sig som bättre vetande, och undanhålla händelseförlopp och sanningar från dem som från början valt dem.
Vi har de senaste 10 åren sätt händelse på händelse när censur och lång preskribering åberopas för att hindra politikers dåliga omdöme från att komma fram till allmänheten.
Detta är en skandal och oerhört farligt i detta vi trotts allt titulerar demokrati.
Ni som regering visar åter igen ert rätta ansikte som de parasiter som ni är.

SVD 1, 2, 3, 4
DN 1, 2
Aftonbladet 1
Expressen 1, 2

Det här inlägget postades i Moderaterna, Wikileaks. Bokmärk permalänken.

5 Responses to Detta måste få ett slut!

 1. Ol Gregg skriver:

  Äh, det värsta är reaktionen.

  Som att man inte ska få ha den åsikten, då KU anmäls man.

  • Johan skriver:

   @ Ol Gregg
   Så du tycker det är ok att våra politiker mot oss uttrycker en åsikt och sedan förhandlar i det fördolda med annan stat och då uttrycker en helt annan ståndpunkt?

 2. Stridbar skriver:

  Sverige tillhör i dag de länder i världen som tar emot flest flyktingar från Irak. Uppskattningsvis bor det cirka 100000 irakiska invandrare i Sverige. Alltid samma historia när det blir krig någonstans på andra sidan jordklotet. Sverige ska ta emot mest och flest. Riktig galenskap är vad det är. Irakierna borde flytta till sina grannländer istället för till Sverige. Till länder med liknande bakgrund, traditioner och religion. Här hamnar de bara i någon redan invandrartät förort där majoriteten av dem kommer att leva på bidrag. Det är ett faktum att det är svårt att integrera irakiska invandrare, det har Bildt och Billström rätt i.

  • Johan skriver:

   @Stridbar
   Att vi hjälper människor från en outhärdlig situation i ett land är inte på något sätt konstigt.
   Vi bör och skall hjälpa dem.

 3. Sven Björk skriver:

  Billström är lika hjärndöd som den på sin tid beryktade Bosse Ringholm. Kalle Glader har återigen gjort en uppvisning i den högra diplomatiska skolan utan att imponera. Hur en svensk utrikesminister i nådens år 2007 kan sitta och förhandla med en Ambassadör från ockupationsmakten USA om villkoren för att öppna en ambassad i Irak övergår mitt förstånd, men Kalle Glader tar det hela med en klackspark. Av publicerade foton på de två herrarna verkar de inte ha något innanför hjärnbarken. Gud bevara Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s