Åsiktsregistrering har blivit vardag

Yttrandefrihet och integritet är något som används av våra heltidspolitiker populistiskt vart fjärde år, då något vi kallar för folklig demokrati genomförs.
När världens största ekonomi titulera sig ”The land of the free”, samtidigt som de genomfört massiva inskränkningar i yttrandefriheten och just nu innehar världens i särklass största underrättelseindustri, likt Stasi fast med dagens tekniska undervärk till hjälp, bör vi bli rädda.
När vårt eget lands regering utbyter känsliga uppgifter om medborgare med denna stat, bör vi bli mycket rädda.
Åsiktsregistrering är vardag.
Vi är inne på en mycket mörk väg som tyvärr ser ut att lyckas.

Det vi kallat för demokrati, är intet.

SVD 1
DN 1

Det här inlägget postades i Övergrepp, Övervakning, Terrorism, USA, Wikileaks. Bokmärk permalänken.

One Response to Åsiktsregistrering har blivit vardag

  1. Nationell skriver:

    ”Demokratin” har tyvärr varit ett ruttet skådespel under en längre tid. USA styr västvärlden och styrs i sin tur av mäktiga särintressen vars intressen man ränner. Folkvilja skrattar man åt och hånar, allmänheten anses för dum för att veta sitt eget bästa, media utmålar öpper de få politiker som försöker följa folkviljan som ”extremister” och ”populister”. Att termen demokrati, demo=folk och kratos=styre, betyder folkstyre innebär inte att det är det i praktik.

    Vi röstar vart fjärde år, stoppar lappar i lådor och väljer ”representanter” som därefter är fria att driva vilken politik dom än önskar, och det tror många sen är folkstyre! Men som om det inte vore illa nog i sig.. Vi är inte ens informerade nog att göra faktiska val eftersom media mestadels sprider propaganda och lögner. Och nästan alla vi kan rösta på tjänar samma intressen – och det är inte väljarnas. Våra val är oftast bara en illusion för att vi skall tro att vi styr oss själva.

    ”Democracy has proved only that the best way to gain power over people is to assure the people that they are ruling themselves. Once they believe that, they make wonderfully submissive slaves.” -Joseph Sobran

    Förstår du själv allt detta? Du verkar tydligt inse att det internationella kapitalistiska systemet styrt från USA är problemet – men vilken grupp, vilken ideologi, kontrollerar i sin tur detta? Om du faktiskt vill ta i frågan och inte blundar för fakta pga vad vi alla blivit upplärda (hjärntvättade) att förkasta på ren reflex, gå hit: http://thezog.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s