Det bränns under fötterna

Våra finansiella institutioners skitiga spel och dubbelmoral har aldrig vart tydligare än just idag. Bank of America, Visa och Mastercard har stoppat alla transaktioner till Wikileaks. Samtidigt får vi dokument offentliggjorda genom Wikileaks att Sudans president, Omar al-Bashir, fört ut 9 miljarder dollar från landet och antas finnas på ett konto i Lloyds banking group.
Vi vet tydligt att ”marknaden” fullkomligt struntar i vart pengar kommer ifrån, bara de just kommer och blir en bricka i det vi kallar tillväxt. 9 miljarder dollar motsvarar tio års BNP i Sudan…

Å andra sidan verkar det som om Bank of America kommer få det hett under fötterna en tid framöver utifrån det twitter meddelande wikileaks publicerade för 8 timmar sedan:

Does your business do business with Bank of America? Our advise is to place your funds somewhere safer.

DN 1, 2
SVD 1, 2

Det här inlägget postades i Bank, Okategoriserade, Wikileaks. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Det bränns under fötterna

  1. Penta skriver:

    En intervju med Assange som för övrigt hela den svenska media tycks vilja hålla tyst om??

    http://video.msn.com?mkt=pt-br&vid=be7cf8eb-4ac7-4e9f-87ba-70c5ddbe65a2

  2. Gustaf Nordenskiöld skriver:

    Stöd wikileaks, det bästa queerprojektet mot hetrosexuell makt. Vi kan inte ha hetrosexuella ledare längre se bara på den växande främlingsfientligheten och rasismen eller de hetrosexuella krigen – förena dig med oss, riv sönder den hetrosexuella makten med psykiskt våld, förfölj, mobba, baktala, gör livet surt för, sabbotera, stjäl varor och ideer allt från hetrosexuella, dränera hetrosexuellas ekonomi gynna enbart homosexuella då du konsumerar. Infiltrera alla hetrosexuella kretsar och riv sönder de regler och normer som dominerar där. Ha alltid en jasägare bredvid dig, om du ska säga något som bryter mot normerna/reglerna i din grupp så är det mycket lättare om du vet att någon genast håller med, det du säger blir genast ett faktum. Motsatsen är en bortpysning tex om fienden säger något som påvisar det facistiska i queernormer så ska det genast pysas bort, den som säger det ska känna sig löjlig, homofobisk, uttittad osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s